Bateri (CA/CA) te markes IntAct .
Nuk kane nevoje per mirembajtje.

Kapaciteti, perberja kimike dhe permasat

Kapaciteti: 12V – 75Ah (20HR)

Perberja kimike: CACA

Permasat (mm):  258 x 171 x 200 x 225 (Gjatesi x Gjeresi x Lartesi x Pesha totale)

Ku perdoret:
Autevetura Europiane.

Bateri (CA/CA) te markes ACDelco .
Nuk kane nevoje per mirembajtje.

Kapaciteti, perberja kimike dhe permasat

Kapaciteti: 12V – 75Ah (20HR)

Perberja kimike: CACA

Permasat (mm):  258 x 171 x 200 x 225 (Gjatesi x Gjeresi x Lartesi x Pesha totale)

Ku perdoret:
Autevetura Europiane.

Bateri (CA/CA) te markes WINNER .
Nuk kane nevoje per mirembajtje.

Kapaciteti, perberja kimike dhe permasat

Kapaciteti: 12V – 75Ah (20HR)

Perberja kimike: CACA

Permasat (mm):  258 x 171 x 200 x 225 (Gjatesi x Gjeresi x Lartesi x Pesha totale)

Ku perdoret:
​Autevetura Europiane.
Autevetura Amerikane.
Autevetura Aziatike

Bateri GEL te markes INTACT .
Nuk kane nevoje per mirembajtje.

Kapaciteti, perberja kimike dhe permasat

Kapaciteti: 12V – 75Ah (20HR)

Perberja kimike: GEL

Permasat (mm):  258 x 171 x 200 x 225 (Gjatesi x Gjeresi x Lartesi x Pesha totale)

Ku perdoret:
Autevetura Europiane.
Autevetura Amerikane.
Autevetura Aziatike

Bateri GEL te markes WINNER .
Nuk kane nevoje per mirembajtje.

Kapaciteti, perberja kimike dhe permasat

Kapaciteti: 12V – 75Ah (20HR)

Perberja kimike: GEL

Permasat (mm):  258 x 171 x 200 x 225 (Gjatesi x Gjeresi x Lartesi x Pesha totale)

Ku perdoret:
​Autevetura Europiane.
Autevetura Amerikane.
Autevetura Aziatike

Bateri GEL te markes INTACT .
Nuk kane nevoje per mirembajtje.
Baterite e motorrova nese nuk perdoren, atehere mund te demtehon rende duke dale jast perdorimit.

Kapaciteti, perberja kimike dhe permasat

Kapaciteti: 12V – 75Ah (20HR)

Perberja kimike: GEL

Permasat (mm):  258 x 171 x 200 x 225 (Gjatesi x Gjeresi x Lartesi x Pesha totale)

Ku perdoret:
​Autevetura Europiane.
Autevetura Amerikane.
Autevetura Aziatike

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.