Furnitori kryesor

i baterive dhe vajrave.

Numri #1

Furnizues në Shqipëri.

I Çertifikuar

ISO 9001:2008
  • Laprakë, Blloku Gintash, Dyqani nr.1, Rruga e Durrësit
  • +355 4 2264695

Furnitori kryesor

i baterive dhe vajrave.

Numri #1

Furnizues në Shqipëri.

I Çertifikuar

ISO 9001:2008

Shërbime

bateria

Ndërrim baterie

Stafi ynë i përbërë nga një ekip profesional, ju ofron mundësinë e ndërrimit të baterisë tuaj me mjete profesionale dhe bashkëkohore.

Untitled-1

Testim baterie

Falë pajisjeve profesionale bashkëkohore, ne mund t’ju bëjmë një kontroll të detajuar Baterisë tuaj duke përcaktuar dhe gjëndjen aktuale të saj.

test

Karikim baterie

Ne kujdesemi për baterinë tuaj duke ofruar shërbimin e karikimit dhe testimit të saj për të përcaktuar gjëndjen.

bateria2

Testim motorrine dhe dinamoje

Ne kemi pajisjet e duhura për të kontrolluar proçesin e punës që lidh baterinë, dinamon dhe motorrinën, fuqinë e baterisë, proçesin a karikimit të dinamos dhe motorrinës. Ky kontroll zhvillohet për të gjitha gjëndjet që makina juaj është, si në momentin e fikur, duka vazhduar në ngarkesë minimale me drita, e deri tek funksionet e plota bashkë me ndezjen e kondicionerit/klimas.

support

Suport teknik

Eksperienca jonë, është ajo që ju duhet të gjithëve atyre persona që dëshirojnë të kenë nën kontroll vijushmërinë e makinës duke filluar që nga bateria, e cila për ne konsiderohet si Zemra.

Top