Furnitori kryesor

i baterive dhe vajrave.

Numri #1

Furnizues në Shqipëri.

I Çertifikuar

ISO 9001:2008
  • Laprakë, Blloku Gintash, Dyqani nr.1, Rruga e Durrësit
  • +355 4 2264695

Furnitori kryesor

i baterive dhe vajrave.

Numri #1

Furnizues në Shqipëri.

I Çertifikuar

ISO 9001:2008

Partnerët

arm1

Ultracell

Ultracell, themeluar në vitin 1999 dhe gjendet në Liverpool, U.K, është një udhëheqës botëror në Regulated Lead Acid (VRLA) bateri Valve. Si dhe ka një pjesë të konsiderueshme të tregut VRLA të Britanisë së Madhe, Ultracell eksporton produktet e saj për më shumë se 60 vende të botës, në kontinentet e Evropës, Amerikën e Jugut, Amerikën Qendrore, Lindjen e Mesme, Afrikë dhe SHBA.

arm5

ACDelco

Nëse fuqia e sigurt startuese është prioritet, atëhere ACDelco është përgjigjja. Nëse aplikimi është automotive, industrial, detar apo rekreativ, me profesionalizëm, avantazh, Voyager dhe të rëndë, ACDelco ka një bateri për të përmbushur pothuajse çdo nevojë.Testuar në laborator, provuar në fushë dhe të mbështetur me mbulimin e garancisë, ACDelco Bateritë vendosur standarde për performancën.

arm3

Keckeisen

Mirësevini në Keckeisen Akkumulatoren. Heinz Keckeisen hodhi themelet e ndërtimit të kompanisë në vitet 1970.Stefan Keckeisen më pas bëri kompaninë atë që është sot një nga vëndet më të mira ku mund ë drejtoheni për bateritë motorino ose industriale. Keckeisen Accumulators janë tashmë në tregun gjerman dhe europian prej 40 vitesh.

yuasa l

YUASA

arm2

IP Gruppo

IP Gruppo API është i pranishëm në të gjithë territorin kombëtar, për të siguruar, me një rrjet të gjerë të shitjeveme pakicë afërsisë të saj për të gjithë shoferët si ju.
Markë që sjell përvojën e përbërë nga vlerat, tradita dhe fortësi historike e kombinuar me një dinamizëm modern duke garantuar gjithmonë, Grupin IP një shembull i vlefshëm dhe i shkëlqyer i frymës italiane.

GYS

Prodhuesi Francez që nga viti 1964.

Top