Furnitori kryesor

i baterive dhe vajrave.

Numri #1

Furnizues në Shqipëri.

I Çertifikuar

ISO 9001:2008
  • Laprakë, Blloku Gintash, Dyqani nr.1, Rruga e Durrësit
  • +355 4 2264695

Furnitori kryesor

i baterive dhe vajrave.

Numri #1

Furnizues në Shqipëri.

I Çertifikuar

ISO 9001:2008

Na Kontaktoni

  Na vizitoni

Dëshironi të na vizitoni? Ne ndodhemi në
këto adresa:

  • Laprakë
  • Blloku Gintash, Dyqani nr.1
  • Rruga e Durrësit

  Na dërgo e-mail

Nëqoftëse keni ndonjë pyetje rreth asaj cfarë
ofrojmë dhe se kush jemi, jeni të mirëpritur
të na kontaktoni nëpërmjet e-mailit ose formës
më poshtë.
info@tashi.al

  Na Telefononi

Jemi të lirë nëpërmjet telefonit nga ora 9 e mëngjesit deri në 5 te pasdites, nga e Hëna në të Premte.
+355 4 2264695
+355 69 20 52100
+355 69 60 27088

Lidhuni me ne

Nëse keni ndonjë pyetje mund të na shkruani më poshtë. Ne do të ju kthejmë përgjigje brënda 24 oreve.

Emri Juaj (i detyrueshëm)

E-maili Juaj (i detyrueshëm)

Numri Juaj I Telefonit(i detyrueshëm)

Emri i Kompanisë

Subjekti Na tregoni rreth temës së interesit tuaj

Mesazhi Juaj

Top