• UPS
 • Inverter
 • Sisteme Alarmi
 • Bateri per ashensore dhe shkalle levizese
 • Sisteme telekomunikacioni
 • Panele diellore
 • Makina elektrike
 • Turbina me erë
 • Pajisje mjekësore

Përshkrimi i Modelit: Bateri e re  Ultracell UL3.4-6
Kompatibël: Ultracell UL3.4-6
Materiali: Lead/Acid
Përdorimi:  Terminalet e bakrit të veshura me argjendë përmirësojnë përçueshmërinë elektrike
Çfarë Përfshin: Një bateri e re, një zëvendësim i drejtpërdrejtë nga Ultracell UL3.4-6
Garancia: Garancia e plotë e zëvendësimit 1 vjeçare e përfshirë
Jetëgjatësia kohore: 3-5 vjet
Prodhuesi: ULTRACELL Ltd.
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL3.4-6 është një baterinë e cilësisë së lartë e projektuar për të siguruar performancë të shkëlqyer, qëndrueshmëri dhe jetë të gjatë.
Bateritë tona janë të reja dhe gjithmonë të freskëta.
Dimensionet fizike:
Tensioni nominal: 6V
Kapaciteti nominal: 3.4Ah
Lloji i terminalit: F1 (Blade Terminal 4.8 x 0.8 mm)
Pesha: 1,52 Lbs
Gjatësia: 134 mm
Gjerësia: 34 mm
Lartësia: 60 mm
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL3.4-6 përbëhet nga (1) bateri me cilësi të lartë 6V 3.4Ah.
Garantuar nga TASHI shpk

Përshkrimi i Modelit: Bateri e re  Ultracell UL4.5-6
Kompatibël: Ultracell UL4.5-6
Materiali: Lead/Acid
Përdorimi:  Terminalet e bakrit të veshura me argjendë përmirësojnë përçueshmërinë elektrike
Aliazh PbCaSn përdoret në rrjetet e pllakave për më pak gazimin dhe më pak vetë shkarkimin
Seria UL mund të përdoret për:
Qëllime të ndryshme

 • Furnizim i Pandërprerë i Energjisë (UPS)
 • Dritë e urgjencës
 • Furnizim me energji rezervë
 • Sinjal i avionit
 • Sistemet e Sigurisë

Çfarë Përfshin: Një bateri e re, një zëvendësim i drejtpërdrejtë nga Ultracell UL4.5-6
Garancia: Garancia e plotë e zëvendësimit 1 vjeçare e përfshirë
Jetëgjatësia kohore: 3-5 vjet
Prodhuesi: ULTRACELL Ltd.
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL4.5-6 është një baterinë e cilësisë së lartë e projektuar për të siguruar performancë të shkëlqyer, qëndrueshmëri dhe jetë të gjatë.
Bateritë tona janë të reja dhe gjithmonë të freskëta.
Dimensionet fizike:
Tensioni nominal: 6V
Kapaciteti nominal: 4.5Ah
Lloji i terminalit: F1 (Blade Terminal 4.8 x 0.8 mm)
Pesha: 750 g
Gjatësia: 70 mm
Gjerësia: 47 mm
Lartësia: 101 mm
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL4.5-6 përbëhet nga (1) bateri me cilësi të lartë 6V 4.5Ah.
Garantuar nga TASHI shpk

Përshkrimi i Modelit: Bateri e re  Ultracell UL5-12
Kompatibël: Ultracell UL5-12
Materiali: Lead/Acid
Përdorimi:  Terminalet e bakrit të veshura me argjendë përmirësojnë përçueshmërinë elektrike
Aliazh PbCaSn përdoret në rrjetet e pllakave për më pak gazimin dhe më pak vetë shkarkimin
Seria UL mund të përdoret për:

 • Qëllime të ndryshme
 • Furnizim i Pandërprerë i Energjisë (UPS)
 • Dritë e urgjencës
 • Furnizim me energji rezervë
 • Sinjal i avionit
 • Sistemet e Sigurisë

Çfarë Përfshin: Një bateri e re, një zëvendësim i drejtpërdrejtë nga Ultracell UL5-12
Garancia: Garancia e plotë e zëvendësimit 1 vjeçare e përfshirë
Jetëgjatësia kohore: 3-5 vjet
Prodhuesi: ULTRACELL Ltd.
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL5-12 është një baterinë e cilësisë së lartë e projektuar për të siguruar performancë të shkëlqyer, qëndrueshmëri dhe jetë të gjatë.
Bateritë tona janë të reja dhe gjithmonë të freskëta.
Dimensionet fizike:
Tensioni nominal: 12V
Kapaciteti nominal: 5Ah
Lloji i terminalit: F1/F2
Pesha: 1.60 kg
Gjatësia: 90 mm
Gjerësia: 70 mm
Lartësia: 101 mm
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL5-12 përbëhet nga (1) bateri me cilësi të lartë 12V 5Ah.
Garantuar nga TASHI shpk

Përshkrimi i Modelit: Bateri e re  Ultracell UL7-12
Kompatibël: Ultracell UL7-12
Materiali: Lead/Acid
Përdorimi:  Terminalet e bakrit të veshura me argjendë përmirësojnë përçueshmërinë elektrike
Aliazh PbCaSn përdoret në rrjetet e pllakave për më pak gazimin dhe më pak vetë shkarkimin
Seria UL mund të përdoret për:

 • Qëllime të ndryshme
 • Furnizim i Pandërprerë i Energjisë (UPS)
 • Dritë e urgjencës
 • Furnizim me energji rezervë
 • Sinjal i avionit
 • Sistemet e Sigurisë

Çfarë Përfshin: Një bateri e re, një zëvendësim i drejtpërdrejtë nga Ultracell UL7-12
Garancia: Garancia e plotë e zëvendësimit 1 vjeçare e përfshirë
Jetëgjatësia kohore: 3-5 vjet
Prodhuesi: ULTRACELL Ltd.
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL7-12 është një baterinë e cilësisë së lartë e projektuar për të siguruar performancë të shkëlqyer, qëndrueshmëri dhe jetë të gjatë.
Bateritë tona janë të reja dhe gjithmonë të freskëta.
Dimensionet fizike:
Tensioni nominal: 12V
Kapaciteti nominal: 7Ah
Lloji i terminalit: F1
Pesha: 2.05 kg
Gjatësia: 151 mm
Gjerësia: 65 mm
Lartësia: 99 mm
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL7-12 përbëhet nga (1) bateri me cilësi të lartë 12V 7Ah.
Garantuar nga TASHI shpk

Përshkrimi i Modelit: Bateri e re  Ultracell UCG100-12
Kompatibël: Ultracell UCG100-12
Materiali: Lead/Acid
Përdorimi:  Terminalet e bakrit të veshura me argjendë përmirësojnë përçueshmërinë elektrike
Kjo seri ka një kohë më të gjatë shkarkimi në krahasim me bateritë e tjera. Dizajni i saj i veçantë i pllakave rrit ciklin e jetës së baterisë sidomos në temperatura të ngrohta. Një ndarës i veçantë brenda baterisë mund të rrisë performancën e tij.
Bateritë VRLA të Serisë UCG mund të përdoren për:

 • Këmbaleca Golf
 • Pajisjet e Kopshtit
 • Pajisje portative
 • Njësitë e erës diellore / të erës
 • Pajisje mjekësore
 • Dritat e Trafikut

Çfarë Përfshin: Një bateri e re, një zëvendësim i drejtpërdrejtë nga Ultracell UCG100-12
Garancia: Garancia e plotë e zëvendësimit 1 vjeçare e përfshirë
Jetëgjatësia kohore: 3-5 vjet
Prodhuesi: ULTRACELL Ltd.
Bateria e zëvendësimit Ultracell UCG100-12 është një baterinë e cilësisë së lartë e projektuar për të siguruar performancë të shkëlqyer, qëndrueshmëri dhe jetë të gjatë.
Bateritë tona janë të reja dhe gjithmonë të freskëta.
Dimensionet fizike:
Tensioni nominal: 12V
Kapaciteti nominal: 100Ah
Lloji i terminalit: F10
Pesha: 31 kg
Gjatësia: 328 mm
Gjerësia: 173 mm
Lartësia: 212 mm
Bateria e zëvendësimit Ultracell UCG100-12 përbëhet nga (1) bateri me cilësi të lartë 12V 100Ah.
Garantuar nga TASHI shpk

Përshkrimi i Modelit: Bateri e re  Ultracell UCG200-12
Kompatibël: Ultracell UCG200-12
Materiali: Lead/Acid
Përdorimi:  Terminalet e bakrit të veshura me argjendë përmirësojnë përçueshmërinë elektrike
Kjo seri ka një kohë më të gjatë shkarkimi në krahasim me bateritë e tjera. Dizajni i saj i veçantë i pllakave rrit ciklin e jetës së baterisë sidomos në temperatura të ngrohta. Një ndarës i veçantë brenda baterisë mund të rrisë performancën e tij.
Bateritë VRLA të Serisë UCG mund të përdoren për:

 • Këmbaleca Golf
 • Pajisjet e Kopshtit
 • Pajisje portative
 • Njësitë e erës diellore / të erës
 • Pajisje mjekësore
 • Dritat e Trafikut

Çfarë Përfshin: Një bateri e re, një zëvendësim i drejtpërdrejtë nga Ultracell UCG200-12Garancia: Garancia e plotë e zëvendësimit 1 vjeçare e përfshirë
Jetëgjatësia kohore: 3-5 vjet
Prodhuesi: ULTRACELL Ltd.
Bateria e zëvendësimit Ultracell UCG200-12 është një baterinë e cilësisë së lartë e projektuar për të siguruar performancë të shkëlqyer, qëndrueshmëri dhe jetë të gjatë.
Bateritë tona janë të reja dhe gjithmonë të freskëta.
Dimensionet fizike:
Tensioni nominal: 12V
Kapaciteti nominal: 200Ah
Lloji i terminalit: F11
Pesha: 61 kg
Gjatësia: 522 mm
Gjerësia: 240 mm
Lartësia: 218 mm
Bateria e zëvendësimit Ultracell UCG200-12 përbëhet nga (1) bateri me cilësi të lartë 12V 200Ah.
Garantuar nga TASHI shpk

Përshkrimi i Modelit: Bateri e re  Ultracell UCG22-12
Kompatibël: Ultracell UCG22-12
Materiali: Lead/Acid
Përdorimi:  Terminalet e bakrit të veshura me argjendë përmirësojnë përçueshmërinë elektrike
Kjo seri ka një kohë më të gjatë shkarkimi në krahasim me bateritë e tjera. Dizajni i saj i veçantë i pllakave rrit ciklin e jetës së baterisë sidomos në
temperatura të ngrohta. Një ndarës i veçantë brenda baterisë mund të rrisë performancën e tij.
Bateritë VRLA të Serisë UCG mund të përdoren për:

 • Këmbaleca Golf
 • Pajisjet e Kopshtit
 • Pajisje portative
 • Njësitë e erës diellore / të erës
 • Pajisje mjekësore
 • Dritat e Trafikut

Çfarë Përfshin: Një bateri e re, një zëvendësim i drejtpërdrejtë nga Ultracell UCG22-12
Garancia: Garancia e plotë e zëvendësimit 1 vjeçare e përfshirë
Jetëgjatësia kohore: 3-5 vjet
Prodhuesi: ULTRACELL Ltd.
Bateria e zëvendësimit Ultracell UCG22-12 është një baterinë e cilësisë së lartë e projektuar për të siguruar performancë të shkëlqyer, qëndrueshmëri dhe jetë të gjatë.
Bateritë tona janë të reja dhe gjithmonë të freskëta.
Dimensionet fizike:
Tensioni nominal: 12V
Kapaciteti nominal: 22Ah
Lloji i terminalit: F3
Pesha: 6.2 kg
Gjatësia: 181,5 mm
Gjerësia: 77 mm
Lartësia: 168 mm
Bateria e zëvendësimit Ultracell UCG22-12 përbëhet nga (1) bateri me cilësi të lartë 12V 22Ah.
Garantuar nga TASHI shpk

Përshkrimi i Modelit: Bateri e re  Ultracell UL18-12
Kompatibël: Ultracell UL18-12
Materiali: Lead/Acid
Përdorimi:  Terminalet e bakrit të veshura me argjendë përmirësojnë përçueshmërinë elektrike
Aliazh PbCaSn përdoret në rrjetet e pllakave për më pak gazimin dhe më pak vetë shkarkimin
Seria UL mund të përdoret për:

 • Qëllime të ndryshme
 • Furnizim i Pandërprerë i Energjisë (UPS)
 • Dritë e urgjencës
 • Furnizim me energji rezervë
 • Sinjal i avionit
 • Sistemet e Sigurisë

Çfarë Përfshin: Një bateri e re, një zëvendësim i drejtpërdrejtë nga Ultracell UL18-12
Garancia: Garancia e plotë e zëvendësimit 1 vjeçare e përfshirë
Jetëgjatësia kohore: 3-5 vjet
Prodhuesi: ULTRACELL Ltd.
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL18-12 është një baterinë e cilësisë së lartë e projektuar për të siguruar performancë të shkëlqyer, qëndrueshmëri dhe jetë të gjatë.
Bateritë tona janë të reja dhe gjithmonë të freskëta.
Dimensionet fizike:
Tensioni nominal: 12V
Kapaciteti nominal: 18Ah
Lloji i terminalit: F3
Pesha: 5.32 kg
Gjatësia: 181,5 mm
Gjerësia: 77 mm
Lartësia: 167,5 mm
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL18-12 përbëhet nga (1) bateri me cilësi të lartë 12V 18Ah.
Garantuar nga TASHI shpk

Përshkrimi i Modelit: Bateri e re  Ultracell UL1.3-12
Kompatibël: Ultracell UL1.3-12
Materiali: Lead/Acid
Përdorimi:  Terminalet e bakrit të veshura me argjendë përmirësojnë përçueshmërinë elektrike
Aliazh PbCaSn përdoret në rrjetet e pllakave për më pak gazimin dhe më pak vetë shkarkimin
Seria UL mund të përdoret për:

 • Qëllime të ndryshme
 • Furnizim i Pandërprerë i Energjisë (UPS)
 • Dritë e urgjencës
 • Furnizim me energji rezervë
 • Sinjal i avionit
 • Sistemet e Sigurisë

Çfarë Përfshin: Një bateri e re, një zëvendësim i drejtpërdrejtë nga Ultracell UL1.3-12
Garancia: Garancia e plotë e zëvendësimit 1 vjeçare e përfshirë
Jetëgjatësia kohore: 3-5 vjet
Prodhuesi: ULTRACELL Ltd.
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL1.3-12 është një baterinë e cilësisë së lartë e projektuar për të siguruar performancë të shkëlqyer, qëndrueshmëri dhe jetë të gjatë.
Bateritë tona janë të reja dhe gjithmonë të freskëta.
Dimensionet fizike:
Tensioni nominal: 12V
Kapaciteti nominal: 1.3Ah
Lloji i terminalit: F1
Pesha: 0.57 kg
Gjatësia: 97 mm
Gjerësia: 43 mm
Lartësia: 52 mm
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL1.3-12 përbëhet nga (1) bateri me cilësi të lartë 12V 1.3Ah.
Garantuar nga TASHI shpk

Përshkrimi i Modelit: Bateri e re  Ultracell UL7.2-12
Kompatibël: Ultracell UL7.2-12
Materiali: Lead/Acid
Përdorimi:  Terminalet e bakrit të veshura me argjendë përmirësojnë përçueshmërinë elektrike
Aliazh PbCaSn përdoret në rrjetet e pllakave për më pak gazimin dhe më pak vetë shkarkimin
Seria UL mund të përdoret për:

 • Qëllime të ndryshme
 • Furnizim i Pandërprerë i Energjisë (UPS)
 • Dritë e urgjencës
 • Furnizim me energji rezervë
 • Sinjal i avionit
 • Sistemet e Sigurisë

Çfarë Përfshin: Një bateri e re, një zëvendësim i drejtpërdrejtë nga Ultracell UL7.2-12
Garancia: Garancia e plotë e zëvendësimit 1 vjeçare e përfshirë
Jetëgjatësia kohore: 3-5 vjet
Prodhuesi: ULTRACELL Ltd.
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL7.2-12 është një baterinë e cilësisë së lartë e projektuar për të siguruar performancë të shkëlqyer, qëndrueshmëri dhe jetë të gjatë.
Bateritë tona janë të reja dhe gjithmonë të freskëta.
Dimensionet fizike:
Tensioni nominal: 12V
Kapaciteti nominal: 7.2Ah
Lloji i terminalit: F1
Pesha: 2.15 kg
Gjatësia: 151 mm
Gjerësia: 65 mm
Lartësia: 93,5 mm
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL7.2-12 përbëhet nga (1) bateri me cilësi të lartë 12V 7.2Ah.
Garantuar nga TASHI shpk

Përshkrimi i Modelit: Bateri e re  Ultracell UL9-12
Kompatibël: Ultracell UL9-12
Materiali: Lead/Acid
Përdorimi:  Terminalet e bakrit të veshura me argjendë përmirësojnë përçueshmërinë elektrike
Aliazh PbCaSn përdoret në rrjetet e pllakave për më pak gazimin dhe më pak vetë shkarkimin
Seria UL mund të përdoret për:

 • Qëllime të ndryshme
 • Furnizim i Pandërprerë i Energjisë (UPS)
 • Dritë e urgjencës
 • Furnizim me energji rezervë
 • Sinjal i avionit
 • Sistemet e Sigurisë

Çfarë Përfshin: Një bateri e re, një zëvendësim i drejtpërdrejtë nga Ultracell UL9-12
Garancia: Garancia e plotë e zëvendësimit 1 vjeçare e përfshirë
Jetëgjatësia kohore: 3-5 vjet
Prodhuesi: ULTRACELL Ltd.
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL9-12 është një baterinë e cilësisë së lartë e projektuar për të siguruar performancë të shkëlqyer, qëndrueshmëri dhe jetë të gjatë.
Bateritë tona janë të reja dhe gjithmonë të freskëta.
Dimensionet fizike:
Tensioni nominal: 12V
Kapaciteti nominal: 9Ah
Lloji i terminalit: F2
Pesha: 2.45 kg
Gjatësia: 151 mm
Gjerësia: 65 mm
Lartësia: 93,5 mm
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL9-12 përbëhet nga (1) bateri me cilësi të lartë 12V 9Ah.
Garantuar nga TASHI shpk

Përshkrimi i Modelit: Bateri e re  Ultracell UHR100-12
Kompatibël: Ultracell UHR100-12
Materiali: Lead/Acid
Përdorimi:  Terminalet e bakrit të veshura me argjendë përmirësojnë përçueshmërinë elektrike
Aliazh PbCaSn përdoret në rrjetet e pllakave për më pak gazimin dhe më pak vetë shkarkimin
Seria UL mund të përdoret për:

 • Qëllime të ndryshme
 • Furnizim i Pandërprerë i Energjisë (UPS)
 • Dritë e urgjencës
 • Furnizim me energji rezervë
 • Sinjal i avionit
 • Sistemet e Sigurisë

Çfarë Përfshin: Një bateri e re, një zëvendësim i drejtpërdrejtë nga Ultracell UHR100-12
Garancia: Garancia e plotë e zëvendësimit 1 vjeçare e përfshirë
Jetëgjatësia kohore: 3-5 vjet
Prodhuesi: ULTRACELL Ltd.
Bateria e zëvendësimit Ultracell UHR100-12 është një baterinë e cilësisë së lartë e projektuar për të siguruar performancë të shkëlqyer, qëndrueshmëri dhe jetë të gjatë.
Bateritë tona janë të reja dhe gjithmonë të freskëta.
Dimensionet fizike:
Tensioni nominal: 12V
Kapaciteti nominal: 100Ah
Lloji i terminalit: F11
Pesha: 30.4 kg
Gjatësia: 330 mm
Gjerësia: 173 mm
Lartësia: 212 mm
Bateria e zëvendësimit Ultracell UHR100-12 përbëhet nga (1) bateri me cilësi të lartë 12V 100Ah.
Garantuar nga TASHI shpk

Përshkrimi i Modelit: Bateri e re  Ultracell UL12-12
Kompatibël: Ultracell UL12-12
Materiali: Lead/Acid
Përdorimi:  Terminalet e bakrit të veshura me argjendë përmirësojnë përçueshmërinë elektrike
Aliazh PbCaSn përdoret në rrjetet e pllakave për më pak gazimin dhe më pak vetë shkarkimin
Seria UL mund të përdoret për:

 • Qëllime të ndryshme
 • Furnizim i Pandërprerë i Energjisë (UPS)
 • Dritë e urgjencës
 • Furnizim me energji rezervë
 • Sinjal i avionit
 • Sistemet e Sigurisë

Çfarë Përfshin: Një bateri e re, një zëvendësim i drejtpërdrejtë nga Ultracell UL12-12
Garancia: Garancia e plotë e zëvendësimit 1 vjeçare e përfshirë
Jetëgjatësia kohore: 3-5 vjet
Prodhuesi: ULTRACELL Ltd.
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL12-12 është një baterinë e cilësisë së lartë e projektuar për të siguruar performancë të shkëlqyer, qëndrueshmëri dhe jetë të gjatë.
Bateritë tona janë të reja dhe gjithmonë të freskëta.
Dimensionet fizike:
Tensioni nominal: 12V
Kapaciteti nominal: 12Ah
Lloji i terminalit: F1
Pesha: 3.60 kg
Gjatësia: 151 mm
Gjerësia: 98 mm
Lartësia: 95 mm
Bateria e zëvendësimit Ultracell UL12-12 përbëhet nga (1) bateri me cilësi të lartë 12V 12Ah.
Garantuar nga TASHI shpk