Furnitori kryesor

i baterive dhe vajrave.

Numri #1

Furnizues në Shqipëri.

I Çertifikuar

ISO 9001:2008
  • Laprakë, Blloku Gintash, Dyqani nr.1, Rruga e Durrësit
  • +355 4 2264695

Furnitori kryesor

i baterive dhe vajrave.

Numri #1

Furnizues në Shqipëri.

I Çertifikuar

ISO 9001:2008

Tashi shpk

Në treg që prej 2005, për të ofruar produkte cilësore
në mënyrë profesionale dhe të kulturuar.

I sigurojmë klientëve
produktet më cilësore.

Shërbejmë në mënyrë profesionale
dhe të kulturuar.

Na kontaktoni

Tashi sh.p.k, me një eksperiencë të gjatë në industrinë e baterive dhe e specializuar në këtë drejtim, garanton zgjidhjen e gjithë problemeve të klientëve nëpërmjet produkteve që tregëton. MË SHUMË

Bateri

Vajra lubrifikantë

Aparate karikimi për të gjitha llojet e baterive

Aparate testimi për të gjitha llojet e baterive

Kapikorda

Ujë i destiluar

Alkol frenash

Antifreeze

Adetivë (pastrues & lubrifikantë)

Rreth Nesh

më shumë…

Tashi sh.p.k. u themelua në vitin 2005, si kompani e cila ofron bateri dhe vajra lubrifikantë të cilësisë më të lartë.
Që nga ajo periudhë, cilësia dhe shërbimi ka ardhur drejt përmirësimit të vazhdueshëm për t’i qëndruar me pranë klientit në kërkesat .
Gama e produkteve tona rritet çdo ditë, pasi edhe kërkesa e produkteve të reja në treg rritet. Ne ecim në një hap me tekonologjinë dhe ofrojmë produktet më të fundit të çertifikuara sipas të gjitha standardeve ISO.

“Zbuloni së bashku me ne gamën e gjerë te produkteve që jemi të gatshëm të vëmë në dispozicionin tuaj.”

Top